Der leveres kun en faktura for alle vores servicer – det sparer både omkostninger og tid og sørger for at jeres virksomhed er fleksibel angående arbejdskraft.

Globus Bemanning lægger stor vægt på at bygge stærke og langsigtede relationer med vores virksomhedspartnere. Vi respekterer vores kunder, partnere, arbejdere såvel som lovene og reglerne i de lande, vi arbejder i.

Med vores 15 års erfaring tilbyder vi leasing af arbejdskraft i Danmark, Sverige og Norge og bliver ved med at udvide i resten af Europa.

+40

Vi samarbejder med

+500

Arbejdsgivere

16 år

Virksomhedserfaring

LANDBRUGSINDUSTRI

Vi tilbyder erfarne pakkere og plukkere til arbejde i drivhuse, marker og på gårde. Grøntsager, frugt, svampe, lanbrug – samle, pakke, sortere, drivhusarbejde og andre servicer.

FØDEVAREINDUSTRI

Vi tilbyder erfarne konditorer og kokke såvel som personale til at arbejde med fisk, kød, forberedning af madplanter, bagværk og andre fødevareprodukter.

METAL-, TRÆ- OG PLASTIKINDUSTRI

I overenstemmelse med kundens behov, tilbyder vi faglærte tømrere, svejsere og andre eksperter indenfor arbejde med svejsning, montage, træforarbejdning og andre områder. Vi tilbyder derudover også medarbejdere til understøttelse af produktion og håndværkere.

BYGGEINDUSTRI

Indendørs og udendørs fagfolk til efterbehandling – tømrere, brolæggere, tagdækkere og andre erfarne fagfolk. Vi udvælger de medarbejdere, der er mest erfarne indenfor deres branche og projektet.

SERVICEINDUSTRI

Medarbejdere til lager-, logistik- og transportbåndsarbejde.

TRANSPORTINDUSTRI

Chaufførere, lastbilchauffører, og operatører til brug af tunge maskiner.

VI SØRGER FOR:

  • Håndtering af medarbejdere, der møder dine behov og krav.
  • Organisering af rejseplaner til destinationsland.
  • Rekruttering.
  • Løn og aflønning.
  • Indkvartering.
  • Transport til og fra arbejdsplads.

Brug for hjælp til at skaffe arbejdskraft? Det sørger vi for.